ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πτώμα ενός άνδρα περίπου 65 χρονών ανακάλυψε η Αστυνομία στην περιοχή Πανόραμα, στο Μενίδι. Ο νεκρός άνδρα εντοπίστηκε στο σπίτι του, μετά από κλήση των γειτόνων στην αστυνομία, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την έντονη δυσοσμία.
Ο άνδρας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν νεκρός εδώ και δύο με τρεις ημέρες ενώ η κλήση από τους γείτονες στην Αστυνομία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας.
Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αχαρνών ενώ οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για δολοφονία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.