ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ηλικιωμένος, ο οποίος κατηγορείται ότι μπήκε σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο και προσπάθησε, με δέλεαρ καραμέλες, να πείσει 7χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.
Το κοριτσάκι αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ μπροστά στο συμβάν, με τον 83χρονο να προσπαθεί να επιχειρεί να τραβήξει το παιδί, ήταν κι άλλοι μαθητές του σχολείου.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, μητέρα του παιδιού, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο.
Ακούγοντας τις φωνές κι αναγνωρίζοντας την κόρη της, έτρεξε στο σχολείο. Το παιδί της διηγήθηκε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια η μητέρα καυγάδισε με τον ηλικιωμένο.
Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ υπέβαλε μήνυση στη μητέρα για απλές σωματικές βλάβες. Ο ηλικιωμένος που οδηγήθηκε στον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί την Τρίτη, φέρεται να εξέφρασε την απορία του για την κράτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης: Τεχνητή νοημοσύνη, έρευνα και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων τα εργαλεία για βελτίωση της παραγωγικότητας
- Γεωργιάδης: Οι κομμουνιστές με κήρυξαν «ανεπιθύμητο» στο Άργος Ορεστικό – Η συμμορία της μιζέριας έχει παραδώσει πνεύμα
- Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί σε έκθεση στο Κολωνάκι
- Ανακαίνιση σε 5 σταθμούς του Προαστιακού στην Αττική – Όλα για τον νέο διαγωνισμό για το έργο αναβάθμισης από τη ΓΑΙΑΟΣΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.