• Κοινωνία

    Θρίλερ με τους νεκρούς στην Βαρυμπόμπη – Πιθανώς αναζητούσαν χρυσό

    Πυροσβεστική φωτιά

    Φωτογραφία αρχείου


    Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανεύρεσης των τριών ανδρών το πρωί της Πέμπτης, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε φρεάτιο.

    Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, οι τρεις νεαροί άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε φρεάτιο βάθους οκτώ μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο.

    Η ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό τους. Στην επιχείρηση, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, συμμετείχαν 12 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα. Στιγμές αργότερα, στο σημείο έφτασε και η Ελληνική Αστυνομία.

    Μετά την επιχείρηση της Πυροσβεστικής, οι τρεις άνδρες ανασύρθηκαν λίγο πριν τις 05:30 το πρωί, δίχως τις αισθήσεις τους. Μεταφέρθηκαν άμεσα στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας από 45 έως 55 ετών, των οποίων τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από χθες το βράδυ.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι άνδρες φέρεται να έχασαν τη ζωή τους πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο εντοπίστηκαν και τρεις ακόμη άνδρες, που βρίσκονταν έξω από το φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη, οι οποίοι προσήχθησαν και δίνουν κατάθεση, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτιας της τραγωδίας.

    Για το ζήτημα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και ο Σπύρος Βρεττός, δήμαρχος Αχαρνών. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί οι τρεις άνδρες το είχαν σκάψει οι ίδιοι.

    Οι αρχές της αστυνομίας εντόπισαν μέσα στο φρεάτιο μια σκάλα, μια γεννήτρια, αλλά και κουβέρτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως οι άτυχοι άνδρες κάτι έψαχναν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αναζητούσαν χρυσό.

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θυμίζει έντονα την τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο στο Λουτράκι, τον περασμένο Μάιο.



    ΣΧΟΛΙΑ