• Κοινωνία

    Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Τσούτση: Πλήθος συναδέλφων και φίλων στο τελευταίο αντίο (pics)

    • NewsRoom

    Δημήτρης Τσούτσης


    Ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και συναδέλφους ήταν ο ηθοποιός που έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα

    Σήμερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση, που έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 88 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τον ρόλο του ως Νικηφόρος Κασιμάτης στην τηλεοπτική επιτυχία του Mega, «Δύο Ξένοι» ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το πλήθος κόσμου που έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο προς τον ηθοποιό.

    Ο ηθοποιός κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε εξαιτίας μια γρίπης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

    Η κηδεία του Δημήτρη Τσούτση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στις 10, στο κοιμητήριο του Βύρωνα, όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του, ο επίσης ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας. Το παρών στην κηδεία του έδωσαν γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, που θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον Δημήτρης Τσούτση. Μεταξύ αυτών οι Σταμάτης Φασουλής, Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Σπύρος Μπιμπίλας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Εβελίνα Νικόλιζα, Σπύρος Πούλης και πολλοί ακόμη.

    Σταμάτης Φασουλής
    Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
    Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

    Ο γνωστός ηθοποιός είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μόνο λίγες, επιλεκτικές εμφανίσεις.

     

    Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Σπύρος Πούλης
    Στην κηδεία του Δημήτρη Τσούτση

    Φιλμογραφία

    Ανοιχτή επιστολή (1968)
    Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
    Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
    Σουλιώτες (1972)
    Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
    Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)
    Τα χρώματα της ίριδος (1974)
    Η δίκη των δικαστών (1974)
    Love sorry, νονός Λίλης
    Άλλη μια φασαρία, Σιμωνίδης

    Σοκαρισμένες Ντίνα Κώνστα και Εβελίνα Παπούλια από τον θάνατο του ηθοποιού

    Συγκλονισμένες ήταν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του καλού συναδέλφου τους οι συμπρωταγωνίστριές του στην σειρά «Δύο Ξένοι», Ντίνα Κώνστα και Εβελίνα Παπούλια.

    Η τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τον θάνατο του στενού φίλου και συναδέλφου της με πολύ συγκινητικά λόγια.

    «Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του.

    Μας γνωρίσατε μαζί από τους «Δύο ξένους» . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα.

    Επίσης ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους. Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του. Για αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους μου, που θα μου λείψουν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

    Η Εβελίνα Παπούλια πληροφορήθηκε για τον θάνατο του ηθοποιού από τους ρεπόρτερ στους οποίους έκανε δηλώσεις. Εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά και συγκινημένη, μίλησε και εκείνη, με τη σειρά της, με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό της.



    ΣΧΟΛΙΑ