ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook, περνά τη νόσο με ήπια συμπτώματα.
«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές» ανέφερε στην ανάρτησή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.