ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών κατηγορούνται πως έβρισαν, χαστούκισαν και γρονθοκόπησαν έναν 16χρονο στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 15χρονο και τον 17χρονο, ενώ ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 16χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και εξύβριση. Την υπόθεση διερευνούν αστυνομικοί του Α.Τ. Καλαμαριάς.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα
Δημογραφικό: Ολοένα και λιγότεροι – Έρευνα εκπέμπει SOS για την Ελλάδα
Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρό 4χρονο κορίτσι σε πισίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αφγανιστάν: Δύο ισχυρές εκρήξεις στην Τζαλαλάμπαντ, όπου συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος του Πακιστάν κι ο χειριστής του αιχμαλωτίστηκε
- Le Figuier: Όταν το φως δεν μπαίνει από το παράθυρο
- Τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη – Εκδηλώσεις μνήμης και απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν σε κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ – Εκρήξεις στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις – LIVE όλες οι εξελίξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.