ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ηλεία βρέθηκαν οι γονείς του 11 μηνών μωρού που το άφησαν στο μπαλκόνι γιατί τους ενοχλούσε καθώς έκλαιγε.
Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους, 36 και 35 ετών, αντίστοιχα, υπήκοοι Βουλγαρίας αναζητούνταν από την αστυνομία και εντοπίστηκαν στην Ηλεία καθώς μετά από παραγγελία του εισαγγελέα ανηλίκων πρέπει να διερευνηθεί αν το 11 μηνών κοριτσάκι θα μείνει υπό την επιμέλειά τους.
Παράλληλα, θα διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
Το μωρό βρέθηκε χθες στο μπαλκόνι διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι γονείς και τα άλλα τρία παιδιά τους κοιμόντουσαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες στο εσωτερικό του σπιτιού.
Αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Να τολμήσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις υπέρ της ενίσχυσης της ανάπτυξης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.