• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Σοκ από τις μαρτυρίες για το οικογενειακό δράμα με τον πατέρα που σκότωσε τον γιο του – «Δεν πήγαινε άλλο»

    • NewsRoom


    Ένα σκηνικό έντονων και συνεχών καυγάδων, με πρωταγωνιστή τον 32χρονο γιο και θύμα του εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής του Θωμά, περιγράφουν οι μαρτυρίες για τις συνθήκες που οδήγησαν τον πατέρα-θύτη στην απόφαση να σηκώσει το όπλο του και να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού του.

    Ο γιος, που φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, ξεσπούσε, σύμφωνα με μάρτυρα, συχνά κατά των γονιών του, χτυπώντας τους.  Κάτι παρόμοιο φέρεται, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, να έγινε και σήμερα, όταν επιτέθηκε και χτύπησε την μητέρα του.

    «Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο μάρτυρας. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος.

    «Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος, ούτε δολοφόνος. Και η αγανάκτηση πολλά κάνει». Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

    Ο 63χρονος πατέρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του στη διάρκεια λογομαχίας, κρατείται στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

    Τα ακριβή αίτια της δολοφονίας παραμένουν επισήμως άγνωστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώ ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



    ΣΧΟΛΙΑ