ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 10 μετασεισμοί τουλάχιστον, με τον πιο δυνατό να φτάνει τα 4,5 ρίχτερ, σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο του βορείου Αιγαίου, μεταξύ του Αγίου Όρους και της Σιθωνίας, ύστερα από τον κύριο που σημειώθηκε στις 13:48 σήμερα, μεγέθους 5,4 ρίχτερ.
Σύμφωνα με τον σεισμολόγο βάρδιας στον σεισμολογικό σταθμό του ΑΠΘ, ο κύριος σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αγίου Όρους, με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Άθω και εστιακό βάθος 19,3 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Σεισμική δόνηση 2,7 Ρίχτερ
Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική
Nέα σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ νότια της πόλης του Άθου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν εκτόξευσε 7 πυραύλους εναντίον του Κουβέιτ και του Μπαχρέιν – 6 αναχαιτίστηκαν
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά – Γνωρίζουν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα
- Ποντάρισμα στα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων
- Παύλος Μαρινάκης: Την Πέμπτη οι αλλαγές στην κυβέρνηση – Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα από Σαμάρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.