ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα πιστών και μοναχών, απωθήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις με τη χρήση χημικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το typosthes.gr, οι συγκεντρωμένοι έξω από το θέατρο κρατώντας σταυρούς και εικόνες στα χέρια, διαμαρτύρονταν για την αφίσα της παράστασης «Κι εγώ υπάλληλος είμαι» του Χριστόφορου Ζαραλίκου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ωστόσο που ειδοποιήθηκαν, κατέφτασαν στο σημείο και διέλυσαν την συγκέντρωση με τη ρίψη χημικών, ενώ προχώρησαν και σε κάποιες προσαγωγές .
Δείτε φωτογραφίες
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δούκας: «Μόνη λύση η επαναδιαπραγμάτευση και η αλλαγή των όρων της σύμβασης για το Θέατρο Λυκαβηττού»
- Meta: Ισχυρές πωλήσεις στα 42,3 δισ. δολάρια στο πρώτο τρίμηνο – Λειτουργικές ζημιές 4,2 δισ. για τη Reality Labs
- Πιερρακάκης: «Οικονομία σε γερά θεμέλια – Πάνω από 2 δισ. ευρώ ετησίως από τη μείωση της φοροδιαφυγής»
- Microsoft: Καλύτερα των αναμενόμενων τα αποτελέσματα τριμήνου με ώθηση από το Azure
