ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα πιστών και μοναχών, απωθήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις με τη χρήση χημικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το typosthes.gr, οι συγκεντρωμένοι έξω από το θέατρο κρατώντας σταυρούς και εικόνες στα χέρια, διαμαρτύρονταν για την αφίσα της παράστασης «Κι εγώ υπάλληλος είμαι» του Χριστόφορου Ζαραλίκου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ωστόσο που ειδοποιήθηκαν, κατέφτασαν στο σημείο και διέλυσαν την συγκέντρωση με τη ρίψη χημικών, ενώ προχώρησαν και σε κάποιες προσαγωγές .
Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λονδίνο: Αθωώθηκε στη δίκη για δωροδοκία η πρώην πρόεδρος του OPEC, Άλισον-Μαντουέκε
- ΗΠΑ – Ιράν: Ακόμη και σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας – Δείτε το πλήρες προσχέδιο
- ΕΟΠΥΥ: Προσωρινός διοικητής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Ζαμάνης
- Wall Street: Επιφυλακτική άνοδος αναμένοντας τις πρώτες αποφάσεις της FED υπό τον Κέβιν Γουόρς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.