ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ανδρόγυνο και το παιδάκι τους παρασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από διερχόμενο όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 11:00 όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους. Το παιδάκι, δύο ετών, είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι πέντε μηνών έγκυος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ύφεση η φωτιά στη Βάρδα Ηλείας – Καταστράφηκαν θερμοκήπια, κινδύνεψε εκκλησάκι
- Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Οι επιστολικές ψήφοι προσμετρώνται, αρκεί να ταχυδρομηθούν μέχρι την ημέρα των εκλογών
- Volkswagen: Μετωπική σύγκρουση με τους εργαζομένους για περικοπές έως 100.000 θέσεων εργασίας
- Μακρόν: Ξανά με γυαλιά… Top Gun – «Αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα στο μάτι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.