ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά, δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσαν πυροβολισμοί.
Στην περιοχή μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μία κινητή μονάδα, η οποία, πιθανότατα λόγω της επικρατούσας έντασης, έμεινε σε σημείο εκτός του οικισμού. Η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε με την επέμβαση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τα ασθενοφόρα αποχώρησαν χωρίς να παραλάβουν κάποιο τραυματία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπανικολάου», χωρίς να έχει γίνει όμως γνωστή η κατάστασή του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.