ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οπαδικά κίνητρα πίσω από επίθεση, την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας 16χρονος από ομάδα αγνώστων, χθες το βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ερευνά η αστυνομία.
Η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση στις 9:15 μ.μ. για περιστατικό τραυματισμού ανήλικου, στην οδό Παύλου Μελά, αλλά όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει και οι δράστες είχαν αποχωρήσει.
Ο νεαρός – ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες – μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία.
Από την αστυνομία έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στο περιστατικό.
Προς το παρόν η υπόθεση ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου.
Διαβάστε επίσης:
Πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
- Αλτσχάιμερ: Νέο φάρμακο με κόστος θεραπείας 49.500 ευρώ – Η «τρύπα» στην πρόσβαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.