• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη – Δολοφονία 41χρονης: Στη φυλακή ο σύντροφός της και ο συνεργός του

    • NewsRoom
    Η 41χρονη έγκυος

    Η 41χρονη έγκυος


    Στη φυλακή οδηγήθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του – συγκατηγορούμενός του.

    Οι δύο συλληφθέντες που διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις πολύωρες απολογίες τους.

     

    Πρώτος πέρασε το «κατώφλι» του ανακριτή ο 34χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο σύντροφος της 41χρονης ήταν εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή, ότι ο ίδιος συμφώνησε να συμμετέχει μόνο σε μία σκηνοθετημένη ληστεία εις βάρος της, ενώ ισχυρίστηκε ότι αποφάσισε μόνος του να πάει να καταθέσει στην αστυνομία όταν έμαθε από το διαδίκτυο ότι το θύμα ήταν έγκυος.

    «Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα.

    Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την πολυκατοικία και περίμενα στο αυτοκίνητο.

    Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δέχθηκα να μεταφέρουμε τη σορό γιατί φοβήθηκα ότι θα πάθω τα ίδια» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στον ανακριτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Όποιος γνωρίζει να μη φοβάται να μιλήσει»

    Απόφαση – σταθμός από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα ζελεδάκια κάνναβης – Άρθρο παρέμβαση

    Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Τα σχέδια για εγκληματικότητα ανηλίκων και Τροχαία – Αλλαγές σε ΕΛ.ΑΣ, επιστροφές ΔΙΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ