ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστοι κατάφεραν να διαρρήξουν το σπίτι του επιχειρηματία, στην περιοχή Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, αποσπώντας πολύτιμη λεία.
Μία διάρρηξη έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία, την ώρα που όλοι οι ένοικοι απουσίαζαν από την μονοκατοικία.
Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν ένα χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εντός της μονοκατοικίας, από το οποίο κατάφεραν και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και χρυσαφικά.
Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.
Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.