ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται άνδρας, 41 ετών, ο οποίος, γύρω στις 7:30 το απόγευμα, πυροβόλησε έξω από κατάστημα εστίασης επί της οδού Κορομηλά, στην περιοχή Ανθέων της Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός.
Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος με διανομείς της επιχείρησης, από τους οποίους ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση -όπως ανέφεραν μάρτυρες – είχε ζητήσει το λόγο, όταν διαπίστωσε ένα σημάδι-γράμμα στο θυροτηλέφωνό του σπιτιού του το οποίο θεώρησε προσβλητικό. Συγκεκριμένα επρόκειτο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για σύμβολο που παραπέμπει σε πελάτες που δεν δίνουν πουρμπουάρ. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μία φορά με όπλο σημαδεύοντας ένα εξωτερικό παρτέρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Εντοπίστηκε όμως λίγο αργότερα και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’
Δολοφονία 19χρονου: Παραδόθηκε ο 12ος δράστης – Αρνείται κάθε εμπλοκή
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 46χρονου για την ανθρωποκτονία του 44χρονου στον οικισμό Ελευθερών Καβάλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Αναμένει 11 εκατ. δολάρια έσοδα και μέσο ναύλο 19.000 δολάρια για κάθε πλοίο της
- Μαρινάκης: «Ανάσες» στους πολίτες, αλλά με δημοσιονομικό μέτρο – Τι είπε για ΕΦΚ, παροχές και εκλογές
- Μαζωνάκης: Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα – «Μας είπε ότι είχαμε καρκίνο και μικρόβια στο αίμα»
- Πέθανε ο Σάντρο Ματσόλα – Έφυγε στα 83 του η «αιώνια σημαία» της Ίντερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.