ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελ. Βενιζέλος: Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις και οι ουρές για ακόμα μία μέρα – Προβλήματα και στο «Μακεδονία»
Πρόσκαιρη αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όταν εξαιτίας διακοπής ρεύματος ενεργοποιήθηκε εσφαλμένα πυρανιχνευτής καπνού και σήμανε συναγερμός για εκκένωση του επιβατικού σταθμού.
Οι σχετικές αναγγελίες ακούστηκαν αυτόματα βάσει πρωτοκόλλου, αλλά υπάλληλοι του αεροδρομίου ενημέρωναν το επιβατικό κοινό ότι επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό και δεν έγινε εκκένωση.
Συνολικά σημειώθηκαν τρεις διακοπές ηλεκτροδότησης, η τελευταία εκ των οποίων στις 8.30 το βράδυ, ενώ δύο φορές ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε μετά από μικρό χρονικό διάστημα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα
Μαλαισία: Δέκα νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο
Σύσκεψη για την αθλητική βία: Ζητήθηκε η υποβολή προτάσεων από τα στελέχη της ΕΛΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
