ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε στις 12:50 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στο Πλαγιάρι του δήμου Θέρμης, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 35 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων, εθελοντές, μηχανήματα έργου και υδροφόρες του δήμου ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η επιχείρηση κατάσβεσης «βαίνει καλώς» και δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά του Γουδουρά Λασιθίου στην Κρήτη
- Τραμπ: Παρατείνεται για 3 εβδομάδες η εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου
- Σκωτία: Η απαγόρευση στις στοιχηματικές χορηγίες απειλεί τα οικονομικά των συλλόγων – Στο επίκεντρο Σέλτικ και Ρέιντζερς
- Γιώργος Δώνης: Συμβόλαιο-μαμούθ άνω των 5 εκατ. ευρώ και άμεση πρόκληση στο Μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.