ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχέδιο για την χορήγηση μασκών μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλους τους μαθητές της χώρας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς έχει το υπουργείο Εσωτερικών, όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.
Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι με ειδική έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ προς όλους τους δήμους, «εφοδιάζουμε όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς με μάσκες. Κάνουμε πράξη την ξεκάθαρη πολιτική βούληση του πρωθυπουργού να προστατέψουμε την υγεία».
Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Θεοδωρικάκος είχε πει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από το ΥΠΕΣ, για το συγκεκριμένο θέμα, να κάνει ό,τι απαιτείται.
«Εμείς είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων για τις προδιαγραφές μετά και την χθεσινή εισήγηση τους για χρήση μάσκας από όλους τους μαθητές» συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι λεπτομέρειες θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες ή μέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Profile: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της βρετανικής Contemi, στα €3,8 εκατ. το τίμημα
- ΗΠΑ: Σε ρυθμούς 2022 «έτρεξε» η μεταποιητική δραστηριότητα τον Ιανουάριο
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Alpha, ράλι πάνω από 6%, κλείσιμο στα υψηλά μέρας στα auctions
- Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.