ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πρώτα χιόνια έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στα ορεινά της Λέσβου και συγκεκριμένα σε Βάφειο, Λεπετύμνο, Φίλια, Σκουτάρο, Μόλυβο, Αγιάσο. Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί και σε άλλες περιοχές του Νομού Λέσβου, με μεγάλο υψόμετρο.
Αρκετοί που κινούνταν σε ορεινές περιοχές είδαν τα πρώτα χιόνια και κατέγραψαν όμορφες εικόνες με τα κινητά τους.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το σκηνικό στην Φιλια Λέσβου το πρωί ήταν χειμωνιάτικο, με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι τα πρώτα χιόνια είχαν πέσει προ ημερών στο όρος Λεπετυμνος.
Πάντως ο καιρός από αύριο θα βελτιωθεί με άνοδο της θερμοκρασίας και γενικά καλές καιρικές συνθήκες έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλκυονίδες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Βόνιτσα και Διαβατά – Ήχησε το 112 στη Θεσσαλονίκη
- Στις 23 Ιουλίου τα εγκαίνια του βόρειου τμήματος του Ε65 από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Πάβελ: Δύο μήνες για ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ουκρανία πριν ο Πούτιν κλιμακώσει τον πόλεμο
- Shein: Πράσινο φως από την Κίνα για το μεγάλο IPO στο Χονγκ Κονγκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.