ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στις Βρυξέλλες την Τρίτη, μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην περιοχή που βρίσκεται η έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τις αρχές να εκκενώνουν ένα κτίριο προληπτικά.
Η κυκλοφορία διακόπηκε στη Rue de la Loi, τον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο που διασχίζει την ευρωπαϊκή συνοικία, κοντά στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το κτίριο Berlaymont.
Σύμφωνα με αστυνομικό που συμμετέχει στις έρευνες, υπήρξε αναφορά για ύποπτες αποσκευές στην περιοχή, ενώ ο δρόμος είχε αποκλειστεί από περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα.
Το κτίριο Copernicus, όπου στεγάζεται το ψηφιακό τμήμα της Επιτροπής, DG CONNECT, εκκενώθηκε από αστυνομικούς.
«Δεν μας έχουν πει τι συμβαίνει», δήλωσε υπάλληλος της Επιτροπής.
Διαβάστε επίσης
Κίνα προς ΕΕ για τα αντίποινα στα ιατρικά υλικά: «Διορθώστε τις εσφαλμένες πρακτικές σας»
Ουκρανικό: Το Κρεμλίνο απορρίπτει συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι-Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boyden: Το brain gain ανώτερων στελεχών στην Ελλάδα, οι νέες απαιτήσεις και οι αλλαγές στην αγορά εργασίας
- Χρηματιστήριο: Πώς ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μαζεύουν όλο το χρήμα από τα άλλα blue chips
- Η Safra Sarasin ανοίγει γραφείο στην Αθήνα με επικεφαλής τη Λία Πιτταούλη – Νέο κεφάλαιο στο private banking
- Σε στάση αναμονής η Κ.Ο. της ΝΔ – Νέα μηνύματα Μητσοτάκη για τον ρόλο των βουλευτών και το επιτελικό κράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.