• Κοινωνία

    Στον ανακριτή ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία


    Για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία, καλείται να δώσει εξηγήσεις την ερχόμενη Παρασκευή, ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Την κλήτευση ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο εγκαλούμενος με ανάρτησή του στην προσωπικό του ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως η κλήτευση του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα από τον ανακριτή αφορά σε υπόθεση ανθρωποκτονίας του 2016 με θύμα έναν αλλοδαπό άνδρα που είχε εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών.

    Η δολοφονία είχε γίνει κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, και θύμα ήταν ένας αλλοδαπός που στο παρελθόν είχε εμπλοκή με ναρκωτικά.

    Το θύμα είχε εκτελεστεί στις 7 Ιουνίου του 2016 στην οδό Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια.

    Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το στέλεχος του Ρουβίκωνα φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με το θύμα δυο 24ωρα πριν αυτό δολοφονηθεί.

    Αναφερόμενος στην κλήτευσή του σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο το κατηγορούμενο μέλος του Ρουβίκωνα, αναφέρει τα εξής:

    «Μου ήρθε σήμερα κλήση να παρουσιαστώ ως κατηγορούμενος στον ανακριτή αυτήν την Παρασκευή με την κατηγορία της ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ!! Δεν γνωρίζω καν σε ποια υπόθεση αναφέρονται η κλήση δεν το γράφει. Αυτό που γνωρίζω είναι πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε την ατομική μου εξόντωση μέσω μιας πολυετούς φυλάκισης μου. Είναι πλέον φανερό πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνθλίψει όλες τις κοινωνικές αντιστάσεις και να χτυπήσει ανελέητα όλες και όλους όσους αντιδρούν στην σύγχρονη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική ατζέντα. Να χτυπήσουν το ευρύτερο κίνημα με δικαστικές σκευωρίες και στημένα κατηγορητήρια στοχοποιώντας όλους εμάς που αντιστεκόμαστε».

    Μάλιστα, ο κατηγορούμενος στην ανάρτησή του προαναγγέλλει και κάλεσμα για την ερχόμενη Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να απολογηθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ