ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη χώρα μας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ και ο σύζυγός του, Γκοτιέ Ντεστενέ.
Πρώτος σταθμός η Αθήνα, όπου επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης. Μάλιστα, ο Μπετέλ επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να γευματίσουν μαζί στο Μουσείο.
Φορώντας μάσκες και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, το ζεύγος ξεναγήθηκε στο Μουσείο από τον κ. Σαμαρά και τον πρόεδρο του Μουσείου, Δημήτρη Παντερμαλή, οι οποίοι διηγήθηκαν την ιστορία των εκθεμάτων.
Αμέσως μετά το πρωθυπουργικό ζεύγος του Λουξεμβούργου αναχώρησε για την Πάρο όπου θα περάσει τις διακοπές του.
Να σημειωθεί ότι ο Ξαβιέ Μπετέλ έχει μείνει για ένα διάστημα στην Ελλάδα, ως φοιτητής, καθώς βρέθηκε με Erasmus στη Θεσσαλονίκη μελετώντας ναυτικό και εκκλησιαστικό δίκαιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Manus: Σχέδιο άντλησης 1 δισ. δολαρίων για «διαζύγιο» από τη Meta μετά το μπλόκο του Πεκίνου
- Citi για Metlen: Ανοδικά περιθώρια από το αλουμίνιο και τιμή στόχος που μπορεί να φτάσει τα €80
- Ένταση στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη: «Είσαι αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων» – «Αυτά τα έλεγε ο Μιχαλολιάκος και κατέληξε στη φυλακή»
- ΕΕ: Δεν κατέληξε σε συμφωνία για τον νόμο περί επιστροφής μεταναστών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.