• Κοινωνία

  Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές

  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

  Φωτογραφία: Eurokinissi.gr


  Τους νέους εκπροσώπους τους καλούνται να ανδείξουν σήμερα οι φοιτητές, οι οποίοι θα προσέρχονται στις κάλπες μέχρι και τις 19:00 μ.μ.

  Πάντως η ώρα διεξαγωγής των εκλογών μπορεί να έχει διαφοροποιήσεις από σχολή σε σχολή και για το λόγο αυτό οι φοιτητές οφείλουν να παρκολουθήσουν το πρόγγραμμα των οικείων φοιτητικών συλλόγων.

  Σύμφωνα με τη Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ, οι κάλπες έχουν ανοίξει «ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

  Ύστερα από σχετική απόφαση του διαπαραταξιακού συμβουλίου των φοιτητών, σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, έτσι ώστε η εκλογική διαδικασία να εξελιχθεί ομαλά και να διευκολυνθεί η συμμετοχή των φοιτητών.

  Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που προσέρχονται στις κάλπες θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Μόνο με πάσο ή φοιτητική ταυτότητα, απαγορεύεται η συμμετοχή στις εκλογές.

  Σε περίπτωση που κάποιος/-α φοιτητής/-τρια δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα – αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης – παρέχεται η δυνατότητα να συμμετάσχει στις εκλογές μόνο με βεβαίωση, που θα του χορηγηθεί από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από σχετικό έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις γραμματείες.

  Διασβάστε επίσης:

  ΟΔΔΗΧ: Επανέκδοση 10ετούς ομολόγου – Στόχος η άντληση 250 εκατ. ευρώ

  Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλεντής): Έσοδα 11,8 εκατ. δολαρίων

  Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη – Έρχεται η «ψυχρή λίμνη»  ΣΧΟΛΙΑ