ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη σήμερα το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα-βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.
Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού, μετήχθη, στις φυλακές Βόλου όμως, και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φεύγουν ένας-ένας οι… αλάνθαστοι: Παραιτήθηκε ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Γ.Καπάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην Αμερικανός πρέσβης για Κουφοντίνα: Θα έπρεπε να είναι σε φυλακή, όχι σε φάρμα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάλος και εκτός συνόρων με τη μεταγωγή του Κουφοντίνα – Guardian: Τον μετέφεραν σε «πολυτελή ανοιχτή φυλακή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αντέξετε με αυτά που θα διαβάσετε και ποιο είναι τώρα το απόλυτο trade με οδηγό της Goldman
- Γιατί το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» κινδυνεύει να αποτύχει
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Μεγαλώνει το χάσμα – Τα τρία σημεία διαφωνίας που… ρίχνουν το έργο στα βράχια
- Sea-Intelligence: Αυξήθηκαν οι ρύποι από τις επιθέσεις των Χούθι και τον περίπλου της Αφρικής από τα πλοία κοντέινερ
