• Κοινωνία

    Στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής ο πρώτος «υποχρεωτικός εμβολιασμός» – Τι αναφέρει η σχετική απόφαση

    Ομάδα ανδρών των ΕΜΑΚ

    Φωτογραφία αρχείου


    Υποχρεωτικός καθίσταται πλέον ο εμβολιασμός των στελεχών που συγκροτούν τις ομάδες ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Δ. Κολoκούρης.

    Η απόφαση που έφερε στη δημοσιότητα ο ρ/σ Radio North 98, κοινοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου «28550 Φ 215.2» έγγραφο. Σε αυτό αναφέρεται πως «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ’ αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό».

    Με το ίδιο έγγραφο καλούνται τα στελέχη των ΕΜΑΚ που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το επιθυμούν, να το πράξουν ως τις 11 Ιουνίου με την ειδοποίηση ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντικατασταθούν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους.

    Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ, να ενημερώσουν ως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο, ποια στελέχη τους έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.



    ΣΧΟΛΙΑ