ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο Facebook και το Twitter, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού της αναδοχής από την κυβέρνηση λέγοντας: «Η αναδοχή βγάζει τα παιδιά από τα ιδρύματα και τους δίνει µια οικογένεια, ένα καλύτερο μέλλον».
Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, η αναδοχή «είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό στηρίζουμε τους ανάδοχους γονείς και θεσπίζουμε μέτρα που προωθούν την αναδοχή».
Τέλος, ο πρωθυπουργός παραπέμπει για περισσότερα στον ιστότοπο https://paidi.gov.gr/ την ανοιχτή πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πρόσβαση και ενημέρωση όλων των πολιτών σε ζητήματα που σχετίζονται με το παιδί.
Διαβάστε ακόμα:
Κυριάκος Μητσοτάκης στους FT: Ξεκάθαρες και αυστηρές συνέπειες από την ΕΕ κατά της Λευκορωσίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Revolut: Από τεχνική βλάβη στο Google Cloud το μπλακ άουτ – «Ντόμινο» τεχνικών προβλημάτων σε τράπεζες και ψηφιακές υπηρεσίες
- Πετρέλαιο: Σε υψηλό 5μήνου πάνω από $111 το Brent υπό την απειλή ιρανικών επιθέσεων ακόμη και στην Ευρώπη
- Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Εργαστήριο της Οδοντιατρικής Σχολής και απονομή 3 υποτροφιών
- Νέα Δημοκρατία: Ξεκίνησε η κατάρτιση του προγράμματος για τις εκλογές του 2027 – Στο επίκεντρο η «Ελλάδα του 2030»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.