ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Άρωμα» γυναίκας και πάλι στην ηγεσία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Νέα προϊσταμένη αναλαμβάνει η εισαγγελέας Εφετών Καλλιόπη Βαρδάκη, η οποία στις χθεσινές εκλογές, εξελέγη με μεγάλη διαφορά από τον συνυποψήφιο της.
Η νέα προϊσταμένη διαδέχεται τη Μαρία Γκανέ, η οποία παρέμεινε σε αυτή τη θέση τα τελευταία 2 χρόνια, διοικώντας την Εισαγγελία Εφετών με άριστο τρόπο, όπως λένε οι συνάδελφοί της.
Αποχωρεί μετά την προαγωγή της σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η Καλλιόπη Βαρδάκη επικράτησε με 70 ψήφους έναντι του δεύτερου υποψηφίου για τη θέση αυτή, εισαγγελέα Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος έλαβε 22 ψήφους.
Πέρα των άριστων σχέσεων που έχει με τους συναδέλφους της (το οποίο θα εισφέρει στο διοικητικό έργο της), η κα Βαρδάκη έχει ήδη… προϋπηρεσία στον τομέα αυτό.
Στο παρελθόν είχε επιλεγεί και από τους συναδέλφους της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για τη θέση της προϊσταμένης.
Διαβάστε επίσης:
Μήνυμα ενότητας από τον Φάμελλο: Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί
Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Οι χιλιάδες κόσμου, εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.