ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, που συνελήφθη μετά από «κόντρες» με άλλο ΙΧ και τον τραυματισμό του αστυνομικού που επιχείρησε να τον σταματήσει για έλεγχο, στο Περιστέρι.
Ο 20χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακριτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι δεν κατάλαβε ότι αυτοί που του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητο ήταν αστυνομικοί, διότι φορούσαν πολιτικά ρούχα και βρίσκονταν σε συμβατικό αυτοκίνητο. Όπως είπε, τρομοκρατήθηκε βλέποντας τους να τον σημαδεύουν με τα όπλα, νομίζοντας ότι είναι ληστές.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο φιλος του 20χρονου, οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Όπως φέρεται να υποστήριξε, σταμάτησε το αυτοκίνητο μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για αστυνομικό έλεγχο.
Διαβάστε επίσης
ΣΤΑΣΥ – ΟΣΥ: Σε εξέλιξη η έρευνα για την σύγκρουση τραμ και λεωφορείου στον Πειραιά
Πετράλωνα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για επίθεση σε 17χρονο σε σχολείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση τζίρου στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων το εννεάμηνο του 2025 – Ανάλυση από NielsenIQ
- FedHATTA: Κυρώσεις κατά της Ρωσίας και στον τουρισμό
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα άμεσης επανασύγκλησης της κοινής συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ
- 24ο NAVIGATOR 2025: Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου επιστρέφει το The Shipping Decision Makers Forum 2025 με θέμα «SHAPE THE SEAS»