ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το C-130 που μετέφερε 91 Έλληνες προσγειώθηκε μετά τις 19:30 την Πέμπτη στην Ελευσίνα.
«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον πρέσβη στο Ντουμπάι ο οποίος πραγματικά με το που επικοινωνήσαμε με την πρεσβεία, εντυπωσιάστηκα γιατί μετά ο ίδιος μας πήρε τηλέφωνο στο σπίτι.
Πραγματικά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την ανθρωπιά που έδειξε και πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρέσβη», είπε συγγενής επαναπατρισμένου.
Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος στο Ιράν: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Μακρόν
Άδωνις Γεωργιάδης: Καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Λάκη Λαζόπουλου (Βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρί Σεν Ζερμέν: Το… deal του αιώνα για το «Παρκ ντε Πρενς»! Ο ρόλος του Αλ Κελαϊφί και η πολιτική στροφή
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση που συνδέει τον Λευκό Οίκο με ένα από τα μεγαλύτερα crypto καζίνο παγκοσμίως
- Το σχέδιο Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές και η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Εθνική Ασφαλιστική: Πουλάει πέντε ακίνητα αξίας €44 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.