• Κοινωνία

    Στη φυλακή ο 58χρονος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

    Αμφιλοχία


    Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 58χρονος Ρομά καθώς δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν κακοποίησε σεξουαλικά την 22χρονη η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, σε δρόμο στο Ζεφύρι. Ο 58χρονος απολογήθηκε για το βιασμό της κοπέλας, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και αρνήθηκε τα πάντα.

    Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Το ζευγάρι είχε κάνει ήδη χρήση ναρκωτικών, φέρεται να είπε κι εκείνος τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του.

    Όταν ο φίλος της έφυγε, ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη, με τη θέληση της, ισχυρίστηκε, χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

    Ξαφνικά, είπε, η 22χρονη λιποθύμησε και ο 58χρονος ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας, που επέστρεψε, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

    Μάλιστα, εμφανίζεται , σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποινική δίωξη σε βάρος 58χρονου Ρομά για τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης στο Ζεφύρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης στο Ζεφύρι: Διαψεύδει τα πάντα η μητέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της 22χρονης που βιάστηκε στο Ζεφύρι: «Μαμά σε είδα στο όνειρό μου»



    ΣΧΟΛΙΑ