ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγήθηκε η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ η οποία καταγγέλθηκε ότι φωτογράφιζε γυμνά 2 ανήλικα και δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες. Η γυναίκα συνελήφθη μετά τη μήνυση του εργοδότη της-πατέρα των παιδιών.
Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο της 28χρονης γυμνές φωτογραφίες των δύο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 2 και 3 ετών. Οι φωτογραφίες φέρονται να τραβήχτηκαν την ώρα του μπάνιου των παιδιών..
Η οικιακή βοηθός φέρεται να του είπε ότι είχε φωτογραφίσει τα παιδιά για πλάκα.
Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι γυμνές φωτογραφίες είχαν σταλεί σε χρήστες του διαδικτύου.
Στη νεαρή από το Νεπάλ ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Απολογήθηκε σε ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέα.
Διαβάστε επίσης
Κηφισιά: Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά παιδιά της οικογένειας όπου εργαζόταν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Αυστραλία, κατατακτήριες δοκιμές: Κυριαρχία Mercedes
- Στον «αστερισμό» των αξιολογήσεων η ελληνική οικονομία το 2026 – Ποδαρικό της DBRS με επαναβεβαίωση της επενδυτικής βαθμίδας ΒΒΒ
- Προτάσεις με φαβορί και Over
- Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο που σχεδιάζουμε αποτελεί μια έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.