ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κόντρα για τα δύο άκρα μετά τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – «Δεν σας φοβόμαστε το μήνυμα» κατά της τρομοκρατίας
Ακύρωσε τις εκλογές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το Συμβούλιο της Επικρατείας, αποφασίζοντας παράλληλα ότι στις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου πρύτανη, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο εκλεγμένος πρύτανης Χαράλαμπος Φειδάς.
Με δύο αποφάσεις, το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ ακύρωσε τις εκλογές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς ο κ. Φειδάς είχε δηλώσει ότι θα μοιραστεί την πρυτανική θητεία του με τον Απόστολο Αποστολίδη, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει οι καθηγητές Στράτος Στυλιανίδης και Κυριάκος Αναστασιάδης, με τις οποίες ζητούσαν την ακύρωση των πρυτανικών εκλογών.
Διαβάστε επίσης
Σδούκου: Στόχος η δημιουργία ενός διαφανούς μηχανισμού με την ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κολύμβηση: Πώς να προστατέψετε τα αυτιά των παιδιών
- FIFA Ranking: Στην κορυφή η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία – Πόσες θέσεις ανέβηκε η Ελλάδα
- Χρηματιστήριο Λονδίνου: «Non-stop» συναλλαγές από το 2027 – Mεγαλύτερη ευελιξία σε μια «ταραγμένη εποχή»
- Γιώργος Προκοπίου: Τριπλό χτύπημα στη Dynacom – Δύο τάνκερ της χτυπήθηκαν στο Ορμούζ και ένα στη Μαύρη Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.