ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά περίπου 100 ανθρώπους, από τους 359 που αρχικά πιστευόταν, μειώθηκε από τις αρχές της Σρι Λάνκα ο απολογισμός των νεκρών από τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στη χώρα.
«Θα μπορούσαν να είναι 250 ή 260. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Υπάρχουν τόσο πολλά μέρη σώματος και είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ακριβή αριθμό» δήλωσε ο Άνιλ Τζασίνγκε, γενικός διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών της Σρι Λάνκα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Από την πλευρά του, ο Ρουάν Γουιτζεγουαρντένε, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, είπε ότι ο απολογισμός των νεκρών αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στους 253, λόγω των ανακριβών στοιχείων που είχαν δώσει τα νεκροτομεία.
«Δυστυχώς, το υπουργείο Υγείας έδωσε τον προηγούμενο απολογισμό σε εμάς» υπογράμμισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα Καλλιθέας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Φάληρο: Πεντάχρονος καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
