ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σπύρου Μπιμπίλα στην προεδρία του του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογο και την εκλογή νέου προεδρίου.
Τον Σπύρο Μπιμπίλα, που πλέον είναι βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, διαδέχτηκε ο Νίκος Καραγιώργης.
Σε ανάρτησή του ο νέος πρόεδρος επισημαίνει ότι »«έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε.
Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του την ημέρα των εκλογών στο ΣΕΗ ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραφε ότι η προσέλευση των ηθοποιών ήταν πολύ χαμηλή, γιατί «μόνο 1.100 από τους 3.600 που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν».
Διαβάστε επίσης
ΙΣΑ: Ξεκινά η διαπραγμάτευση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ
Φοιτητικές εκλογές: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εκτιμά ότι θα είναι και πάλι πρώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών