ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικοί στον νέο κορονοϊό βρέθηκαν ο πρίγκιπας της Σουηδίας Κάρολος Φίλιππος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σοφία. Την είδηση ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα της Σουηδίας.
Το ζεύγος αισθάνεται καλά δεδομένων των συνθηκών, προσθέτουν σε ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα της Σουηδίας, στην οποία διευκρινίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ Γουσταύος και η βασίλισσα Σίλβια, η μεγαλύτερη αδελφή του πρίγκιπα και διάδοχος του θρόνου πριγκίπισσα Βικτόρια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Δανιήλ θα υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ για την COVID-19 εντός της ημέρας.
Ο Κάρολος Φίλιππος είναι ο τέταρτος στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Όσοι έχουν ομάδα αίματος 0, έχουν μικρότερη πιθανότητα να νοσήσουν
Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου: Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέα βουτιά 1,4% για τον Nasdaq, σε bear market ο κλάδος των ημιαγωγών – Βούλιαξαν Netflix και SpaceX
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαία άνοδος 16% έστειλε στα 88 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Στενά του Ορμούζ: Φρουροί της Επανάστασης άνοιξαν πυρ κατά εμπορικού πλοίου, λέει το Tasnim
- WSJ: H SpaceX συζητά την παροχή υπολογιστικής ισχύς για ΑΙ στο αμερικανικό Πεντάγωνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.