• Κοινωνία

    Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Στον εισαγγελέα από τον Πασχάλη Τσαρούχα οι φάκελοι με τις καταγγελίες

    Ο ηθοποιός και πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΑ), Πασχάλης Τσαρούχας, προσέρχεται στην εισαγγελία για να καταθέσει στοιχεία για υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων που του έχουν καταγγελθεί, Αθήνα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR


    Στη διάθεση της Δικαιοσύνης έθεσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όλες τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχουν γίνει στο Πειθαρχικό του Συμβούλιο σε βάρος ανθρώπων του Θεάτρου.

    Μέσα σε 50 λεπτά, ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, κατέθεσε στον εισαγγελέα και του παρέδωσε τους φακέλους με τις καταγγελίες παραγεγραμμένες και μη, τόσο σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και σε βάρος οποιουδήποτε άλλου καταγγελλόμενου.

    Σε δήλωσή του ο κ. Τσαρούχας ανέφερε:

    “Καταθέσαμε τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε».

    Διαβάστε επίσης

    Στον εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΕΗ με όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

    Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια σήμερα για να ζητήσει προθεσμία – «Πόλεμος» ανακοινώσεων από τους δικηγόρους

     



    ΣΧΟΛΙΑ