• Κοινωνία

    Σοκαριστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 79χρονου ναυτικού στον Πειραιά

    • NewsRoom


    Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας του 79χρονου πρώην ναυτικού στον Πειραιά. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, η 55χρονη κατηγορούμενη μαχαίρωσε τον 79χρονο και στη συνέχεια αφαίρεσε και τα ζωτικά του όργανα. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, δεν δίστασε να του κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει.

    Η 55χρονη Χιλιανή χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο έκανε απανωτές και πολλαπλές κακώσεις στον άτυχο άντρα. Όπως διαπιστώθηκε το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς όπως διαπιστώθηκε το θύμα πάλευε για τη ζωή του.

    Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους. Ενώ τσακωνόντουσαν και φώναζαν για αρκετή ώρα μετά από λίγο ηρέμησαν. Οι γείτονες θεώρησαν, λοιπόν, πως ο καβγάς έληξε.

    Λίγο αργότερα, οι φωνές ξανάρχισαν και οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.

    Το θύμα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια. Η 50χρονη, που στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πειραιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεσπάει η κόρη του 79χρονου θύματος στον Πειραιά: «Θέλω την τιμωρία της!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oμολόγησε η Χιλιανή που κατέσφαξε και φίμωσε με μανταλάκια τον 79χρονο στον Πειραιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα σοκ στον Πειραιά: Τον κατακρεούργησε, του έβαλε μανταλάκια στο στόμα κι άπλωσε τα ματωμένα ρούχα



    ΣΧΟΛΙΑ