• Κοινωνία

    Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Ποιο το κίνητρο της 15χρονης κόρης της 50χρονης

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία μιας 50χρονης γυναίκας στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, από την ίδια της την ανήλικη κόρη, τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της, καθώς και ακόμη έναν ανήλικο.

    Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της την περασμένη Παρασκευή. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στο πρόσωπο και τον λαιμό. Από τότε η μόλις 15 ετών κόρη της μαζί με τον 17χρονο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα εξαφανίστηκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν στη βόρεια Ελλάδα.

    Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, έπειτα από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας και μεταφέρθηκαν αμέσως στη ΓΑΔΑ για κατάθεση, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας με τους υπόπτους.

    Λίγες ώρες αργότερα, η 15χρονη κοπέλα «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της, όπως και ο 17χρονος, ενώ στις καταθέσεις τους ανέφεραν και την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στο σπίτι την ώρα του φονικού.

    Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα, ο οποίος χθες το απόγευμα παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ φέρεται να είναι εκείνος που σκότωσε την 50χρονη γυναίκα.

    Τι πυροδότησε το άγριο έγκλημα

    Το τελευταίο εξάμηνο, ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, όπου οι καυγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς. Από την πλευρά της, η 15χρονη κατηγορούσε τη μητέρα της για καταπίεση, καθώς η τελευταία είχε ενστάσεις για τη σχέση της με τον 17χρονο, αλλά και με τον γενικότερο τρόπο ζωής της.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πριν από έναν χρόνο η 50χρονη είχε χάσει τον σύζυγό της. Εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο, η οικονομική της κατάσταση ήταν άσχημη.

    Φωτογραφία: INTIMENews

    Η αφορμή που φέρεται να πυροδότησε την απόφαση της 15χρονης να θέλει να σκοτώσει την ίδια της τη μητέρα ήταν όταν εκείνη την απείλησε ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αρχικά η 15χρονη και ο 17χρονος επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα. Ο σκοπός τους δεν επετεύχθη τότε και στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.

    Πρόσφατα ο 17χρονος Ρουμάνος βρήκε έναν Έλληνα συνομήλικό του και στις 17:00 το απόγευμα την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους έδεσαν την 50χρονη με υφασμάτινες ζώνες στο κρεβάτι.

    Ο 17χρονος Ρουμάνος φέρεται να της έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ενώ ο 17χρονος Έλληνας φέρεται να τη μαχαίρωσε 20 φορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 15χρονη ήταν στο διπλανό δωμάτιο και γνώριζε τι συμβαίνει.

    Σημειώνεται ότι η αγριότητα του εγκλήματος σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε η 5οχρονη γυναίκα εντοπίζονται κυρίως στο κεφάλι και τον λαιμό. Κατάφεραν εναντίον της τουλάχιστον 20 μαχαιριές.

    Ακολούθως η 15χρονη και ο 17χρονος επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τις Σέρρες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο 17χρονος Έλληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Στην ανακρίτρια οι δύο νεαροί

    Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία. Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό.

    Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε τον γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

    Διαβάστε επίσης: 

    Δολοφονία καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή η 15χρονη κόρη της και ο φίλος της

    ΕΟΔΥ: Νέο θλιβερό ρεκόρ θανάτων και 1.490 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

    Γώγος για εμβόλιο Pfizer: Πότε θα έρθουν οι πρώτες δόσεις στην Ελλάδα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ