• Κοινωνία

    Σοκ στο Χαλάνδρι: 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

    • NewsRoom


    Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε πριν λίγο στο Χαλάνδρι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε.

    Συγκεκριμένα ο 27χρονος πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το παιδί του, στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

    Τρομοκρατημένοι οι γείτονες που ζουν κοντά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι, ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

    Άγνωστο, παραμένει μέχρι στιγμής το τι οδήγησε τον νεαρό πατέρα στην απόφαση να σκοτώσει το αγοράκι του και στη συνέχεια να αφαιρέσει τη ζωή του. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλυπτικό: Όλοι οι διάλογοι του αρχηγού της μαφίας του Κορυδαλλού -Τι έλεγε με τους δικηγόρους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Ρόδο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία Αφάντου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς το σκάκι έγινε πιόνι στο ρωσικό power game: Ένα θρίλερ με δικτάτορες, ολιγάρχες, αραβικά κεφάλαια και ελληνική συμμετοχή



    ΣΧΟΛΙΑ