• Κοινωνία

    Σοκ με πρώην διαγωνιζόμενο σε ριάλιτι: Επιχείρησε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 47χρονος άνδρας, ο οποίος πρόσφατα υπήρξε διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι, αποπειράθηκε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο, στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

    Το ακραίο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 47χρονος άνδρας μετέβη στην πολυκατοικία, όπου διαμένει η αδελφή του με την οικογένειά της και ένας θείος του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 47χρονος είχε στήσει καρτέρι περιμένοντας να βγει κάποιος από την πολυκατοικία ώστε να μπει εκείνος. Όταν κάποια στιγμή βγήκε ο θείος του, τον ακινητοποίησε με πιστόλι, του πέρασε χειροπέδες με βίαιο τρόπο, καθώς και μία κάλτσα στο στόμα και μονωτική ταινία.

    Στη συνέχεια, ανέβηκε στον 1ο όροφο, όπου μένει η αδελφή του με τον άνδρα της και το 12χρονο παιδί τους και χτύπησε το κουδούνι.

    Ο σύζυγος της 50χρονης νομίζοντας ότι επρόκειτο για έναν συνεργάτη του, τον οποίο περίμενε, άνοιξε την πόρτα. Είδε όμως, έναν άνδρα με κράνος, να κρατά τσεκούρι και αλυσοπρίονο.

    Προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, αλλά τον πρόλαβε ο δράστης που έβαλε το αλυσοπρίονο ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα, και ταυτόχρονα το πόδι του στην άκρη της πόρτας.

    Τόσο η 50χρονη, όσο και ο άνδρας της προσπαθούσαν να κλείσουν την πόρτα, με την γυναίκα να καλεί ταυτόχρονα την Αστυνομία. Κάποια στιγμή, ο σύζυγός της με μεγάλη δύναμη άνοιξε την πόρτα και τον έσπρωξε πετώντας τον 47χρονο προς τις σκάλες, με αποτέλεσμα αυτός να κατρακυλήσει μέχρι το ισόγειο.

    Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, όπου προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η 50χρονη γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη επίθεση που είχε δεχθεί από τον αδελφό της, ο οποίος την μαχαίρωσε 15 φορές και σώθηκε από θαύμα:

    «Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε».

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος της αδελφής του δράστη, ο 47χρονος -εκτός από το αλυσοπρίονο- είχε μαζί του τσεκούρι και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα.

    Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες, ο 47χρονος είχε διαγωνιστεί σε γνωστό talent show μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, ενώ είχε επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να σκοτώσει την αδελφή του και είχε νοσηλευτεί.

    Ο δράστης συνελήφθη και βρίσκεται σε αναγκαστική νοσηλεία με εντολή του Εισαγγελέα, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.



    ΣΧΟΛΙΑ