ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός στην Τουρκία: Εξακολουθούν να αγνοούνται τα 24 παιδιά – μαθητές του τουρκοκυπριακού κολεγίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Οι μαθητές είχαν μεταβεί μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους στην πόλη Αντιγιαμάν προκειμένου να συμμετάσχουν σε σχολικό πρωτάθλημα βόλει.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ το πρωί της Τρίτης, διασώθηκαν 4 άτομα από την αποστολή. Πρόκειται για 3 γονείς και 1 εκπαιδευτικό. Εξακολουθούν να αγνοούνται 35 άτομα, μεταξύ αυτών 24 παιδιά αγόρια και κορίτσια 12 μέχρι 14 ετών.
Στην πόλη Αντιγιαμάν μετέβησαν χθες μέλη των οικογενειών των αγνοουμένων καθώς και ο λεγόμενος Υπουργός Παιδείας και μια ομάδα διάσωσης.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια ο Κρίστιαν Ατσού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.