ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων συμβουλεύουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τους πολίτες μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ, με επίκεντρο την περιοχή ανάμεσα στη Μαγούλα και τη Μάνδρα.
Όπως λένε, το δίκτυο έχει υπερφορτωθεί και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.
Οι εταιρείες προτείνουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν εφαρμογές του διαδικτύου (WhatsApp, Viber, Skype, Messenger κ.α.).
Ενημερωθείτε εδώ για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.