ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά βορειοανατολικά της Καρπάθου.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός είναι μεγέθους 5 Ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό είναι μεγέθους 4,9 Ρίχτερ.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πτώση -2% ο Dax, βουτιά 1,5% στα futures, πέρασε στο κόκκινο και η ΕΤΕ, κρατούν Allwyn, ΔΕΗ, ΜΟΗ
- Τέμπη: Αποχή δήλωσε η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο – «Έχω δεχτεί πολλές προσβολές»
- Χατζηθεοδοσίου: «Άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση, διαφορετικά κινδυνεύουν με διάλυση κοινωνία και επιχειρηματικότητα»
- Allwyn: Νέο κεφάλαιο στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Σημαντικό ορόσημο για την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.