ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4 στην κλίμακα Ρίχτερ σε απόσταση 53 χλμ. δυτικά βορειοδυτικά των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 18.13, με επίκεντρο 27 χλμ βοεριοανατολικά της πόλης της Κορίνθου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης
Ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 5.2 βαθμών νότια της Κάσου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίντσεϊ Γκράχαμ: Τα σενάρια διαδοχής μετά τον θάνατό του, λίγους μήνες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές
- ΕΛ.Α.Σ. (Τσίπρας) : Θέλει μήπως ο υπουργός Εξωτερικών να μας αναφέρει τα αποτελέσματα της εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη;
- Goldman Sachs: Γιατί ανεβάζει τους στόχους για Motor Oil και HelleniQ Energy
- Μητσοτάκης για τον θάνατο του πρώην εμίρη του Κατάρ: «Οραματιστής ηγέτης που διαμόρφωσε την περιοχή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.