• Κοινωνία

    Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας του ΠΑΙΔΩΝ Αγία Σοφία – Διώκεται για τη σεξουαλική κακοποίηση 2 ανηλίκων

    αστυνομία - Ένα περιπολικό το βράδυ


    Χειροπέδες πέρασαν χθες οι αστυνομικοί στον τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, που καταγγέλθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση 2 ανήλικων κοριτσιών.

    Ο 55χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με 3 κακουργήματα:

    Αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

    Η σύλληψη του έγινε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς σε έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

    Ήδη όμως βρισκόταν στο τελικό στάδιο η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελλόμενη κακοποίηση, η οποία είχε διαταχθεί προ διμήνου από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

    Ωστόσο, η εύρεση του παράνομου όπλου στο σπίτι του 55χρονου επιτάχυνε τη διαδικασία της σύλληψης καθώς δεν απαιτήθηκε η έκδοση εντάλματος σε βάρος του για τις κακουργηματικές πράξεις της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο παιδιών.

    Το πρωί ο 55χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως Χάιδως Ζούγρη, η οποία επόπτευε την προκαταρκτική εξέταση και του άσκησε την ποινική δίωξη για τα τρία κακουργήματα και το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

    Οι καταγγελίες

    Η εισαγγελική έρευνα σε βάρος του διατάχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση των σοκαριστικών καταγγελιών για την κακοποίηση μίας 6χρονης και μίας 8χρονης ασθενούς.

    Στις 29 Ιανουαρίου μια γιατρός κατήγγειλε ότι είδε τον τραυματιοφορέα να κάνει απρεπείς κινήσεις την ώρα που τοποθετούσε τον καθετήρα στο 6χρονο κοριτσάκι.

    Η γιατρός δεν πίστεψε ότι αυτό που έβλεπαν τα μάτια της ήταν αληθινό. Έτσι παρακολουθούσε διακριτικά τον τραυματιοφορέα.

    Ώσπου τον είδε ξανά, όπως κατήγγειλε στη διοίκηση του Παίδων, να ασελγεί και σε ένα 8χρονο κορίτσι, λίγο πριν από τη διασωλήνωση του.

    Αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πλέον κινδυνεύει να οδηγηθεί στη φυλακή.

    Διαβάστε επίσης:

    Ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος επιχειρηματίας

    Συμβολαιογράφοι: Διαμαρτυρία για την ηλεκτρονική δήλωση φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων

    Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ, για εξ αμελείας ανθρωποκτονία, o πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής



    ΣΧΟΛΙΑ