• Κοινωνία

    Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα


    Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έναν αστυνομικό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

    Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

    Όπως επισημαίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. μετά από ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριών και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια, 4 οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.035 ευρώ, 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm, 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και σιδερογροθιά.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    Διαβάστε επίσης:

    Κεχαγιά: Η δεύτερη θέση τείνει να κλειδώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν επαναπαυόμαστε

    Δένδιας: Συνάντηση με τον ειδικό εκπρόσωπο της Ε.Ε. στον Περσικό Κόλπο

    ΔΕΗ: Νέα συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα



    ΣΧΟΛΙΑ