ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ανάβυσσο, ένας 58χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ουκρανίας για υπεξαίρεση και απόκτηση, κατοχή, χρήση και διάθεση περιουσίας που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Ο 58χρονος κατηγορείται ότι ως μέτοχος και διευθυντής εταιρίας προϊόντων τεχνολογίας, υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 58χρονος λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης καθώς κινούνταν με πολυτελές όχημα το οποίο έφερε φιμέ τζάμια ενώ διέμενε σε πολυτελή έπαυλη, εξοπλισμένη με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας όπως κάμερες, συστήματα συναγερμού και υψηλή περίφραξη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα