ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο κτίριο τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 10-12, στο Μαρούσι.
Άγνωστος τηλεφώνησε στις 19:55 το βράδυ της Κυριακής, 30.12.2018, και δήλωσε πως σε μία ώρα θα εκραγεί βόμβα.
Το κτίριο εκκενώνεται, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Η περιοχή γύρω από το κτίριο, το οποίο στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του σταθμού, έχει αποκλειστεί για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή εργαζομένων και περαστικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρ. Σβίγκου: Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και να μην εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 152 χλμ στον Περιφερειακό
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων
- Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκθεση HORECA 2026: Οι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πολιτική σταθερότητα για να εξακολουθούν να επενδύουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.