ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη στο Σύνταγμα 37χρονος σε αμόκ που κρατούσε καραμπίνα
Ενας 37χρονος σε κατάσταση αμόκ, οπλισμένος, εμφανίστηκε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λίγο μετά τις 3, βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, κρατώντας μια καραμπίνα. Ο άνδρας φώναζε και έβριζε ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».
Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από το σημείο οι Εύζωνες, ενώ ο ευρύτερος χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Τελικά, στις 04:40, ο 37χρονος συνελήφθη έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jefferies & AXIA διατηρούν «Buy» για την Εθνική Τράπεζα
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
- Πάπας Λέων: Πώς βλέπει ο διεθνής Τύπος τον «Λατίνο Γιάνκη» – Τι δείχνει… στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση με τους Ρεμπουπλικανούς
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
